• Nu wel 3 punten tegen TEC

Vandaag (29.04) hadden we nog wat recht te zetten tegen TEC.  Uit met 1-0 verloren, na wat ik denk de slechtste wedstrijd die we dit seizoen gespeeld hadden.

De boys hadden er allemaal zin in, en dat kon je ook zien, we begonnen meteen met TEC onder druk te zetten, na 3 minuten 1e kans van Diet, schot helaas naast.  Daarna is het Moos die de volgende kans krijgt, helaas. We blijven vol in de aanval, na een hele mooie combinatie tussen Dominique en Dirk, is het weer Diet met een kans, maar weer niet. Het vizier staat niet op scherp. Weer een aantal minuten later is het Dominique die goed doorgaat, voorzet op invaller Bart vd Ven, maar die kopt net naast.  Dan is het TEC die aan een spaarzame aanval begint, de middenvelder schiet de bal op goal, en gelukkig komt de bal op de lat.  We laten de koppies niet zakken en hebben het gevoel dat de goal toch gaat vallen. En ja hoor, in de 28e minuut is het Dominique die een voorzet geeft op Bart, en daar is de bevrijdende 1-0.

Na de rust proberen we de draad weer op te pakken , toch is het TEC, die na een mooie uitgespeelde aanval de 1-1 maakt. Er ontstaat wat paniek bij onze boys, wij als leiders manen de boys tot kalmte, er is nog tijd genoeg.  Gelukkig pakken ze het goed op.  In de 10e minuut krijgen we weer n goede kans, Moos met een schot, waarna Lars uit de rebound toch de 2-1 maakt.  Weer een aantal minuten later de volgende aanval van ons , nu is het Diet die goed doorgaat, de bal aan Dirk geeft, en die scoort met een afstandsschot de 3-1.  Weer een aantal minuten later is het na een scrimmage voor de goal van TEC, Timo die de 4-1 tegen de touwen schiet.

Een hele goede pot van onze kant, waarbij we zeker revanche genomen hebben op de slechte uitwedstrijd bij TEC. Jammer dat het vizier niet altijd op scherp stond, anders had de uitslag nog veel hoger kunnen uitvallen. Toch complimenten aan het team, dat met vlagen mooi voetbal heeft laten zien.