• 3e gelijkspel op rij voor de JO15-1

Na 2 keer gelijkspel was het tijd om weer eens de 3 punten in Haaren te laten, dit moest dat gebeuren tegen Zigo.  In de najaarscompetitie  maar net gewonnen in Tilburg, dus het zou zo maar weer eens een spannende pot kunnen worden.

Zigo begon de wedstrijd veel beter dan ons, ook Zigo stond op t veld om 3 punten te veroveren. We staan vanaf de 1e minuut meteen flink onder druk.  Zigo krijgt een aantal grote kansen, maar scoren gelukkig niet. Na 10 minuten, gaan wij als team eindelijk beter spelen en krijgen grip op de wedstrijd. We hebben vanaf dat moment veel balbezit, maar er volgen weinig kansen.  In de 13e minuut is er een mooie actie tussen Dirk en Diederik, maar Diederik schiet helaas recht op de keeper ipv in de hoek.  Weer 2 minuten later schot van Diederik, maar t schot mist de kracht.  In de 21 minuut mooie actie van Dominique op rechts, precies op t hoofd van Moos, maar die kopt langs. De kansen stapelen zich nu op voor ons.   In de 25e minuut is het Moos die de keeper van Zigo te ver voor zijn doel ziet staan, en probeert de bal met een lob over de keeper te spelen, helaas net niet hoog genoeg. Wanneer valt de goal…  Verder gebeurd er weinig noemenswaardigs meer in de 1e helft. We gaan rusten met de brilstand.

De 2e helft  is het meteen Zigo die druk zet, en de 1e kans  wordt meteen in een goal omgezet door de super snelle linksbuiten van Zigo. Dit is een domper, maar  we laten de koppies niet hangen. Een minuut later is het Dirk die een vrije schietkans krijgt, maar schiet te zacht.  Daarna krijgt Zigo ook weer een kans, maar schieten naast. ZO gaat de 2e helft op en neer, totdat in de 17 minuut Dominique aanspeelt wordt op rechts, z’n mannetje uitspeelt, en de bal in de verre hoek tegen het net schiet, eindelijk de 1-1 op t scorebord.

Met nog een kwartier te spelen, golft het spel nu echt heen en weer, wij krijgen kansjes, Zigo ook.  In de 30e minuut krijgen we nog een vrije trap op de middellijn, Luuk neemt de bal, legt hem netjes neer tussen de penalty stip en de 16 meter, maar niemand kan er een voet tegenaan zetten.. dan nog even  billen knijpen in de allerlaatste minuut. Zigo breekt uit, en de speler schiet de bal strak op goal, ik weet niet hoe Tibe het precies deed, maar met een katachtige redding verwerkt de overigens uitstekend keepende Tibe de bal tot corner. Eindstand 1-1. Komende zaterdag de uitwedstrijd tegen Boxtel, het blijft spannend in de poule, de gehele top 4  staat op 4 punten van elkaar.