• Confrontatie Nemelaer 1 - Erp verdiende geen winnaar

20191013 Nemelaer-Erp 0-0. In de confrontatie tegen promovendus Erp hielden beide teams elkaar in evenwicht. In het eerste deel van de tweede helft kreeg Erp een aantal goed mogelijkheden om de score te openen. Paal, lat en Kamile de Jong stonden in de weg. In het laatste kwartier was Nemelaer sterker maar wist het de grote kansen niet te benutten.

In de eerste helft waren beide teams aan elkaar gewaagd en wisten ze geen echte kansen te creëren. In het begin van de tweede helft wordt Erp iets sterker. In de 54e minuut schiet Stef Munsters op de lat. Iets later moet Kamile zijn klasse tonen door zijn verdedigers te helpen die even niet thuis waren. Kort na deze situatie wordt een afvallende bal na een hoekschop op de paal geschoten. Het laatste gedeelte van de wedstrijd is voor Nemelaer. Invaller Jasper van Venrooij passeert op snelheid zijn tegenstander en zijn  voorzet wordt door Teun Verlouw met het hoofd klaar gelegd op Ruben Buvens. Volledig vrij knalt Ruben de bal vanaf 10 meter over het doel.

In de extra tijd krijgt Wesley Diepens nog een goede kans maar ziet zijn schot naast het doel verdwijnen. Uiteindelijk moeten beide teams tevreden zijn met een puntendeling (0-0). A.s. zondag gaat Nemelaer op bezoek bij de andere promovendus, Fc Eindhoven.