• Nemelaer 1 verder in beker na strafschoppen bij Trinitas

20191116 Trinitas-Nemelaer 2-2. Onder het oog van veel supporters heeft Nemelaer zich via strafschoppen geplaatst voor de volgende ronde. Binnen 4 min in de eerste helft boog Trinitas de voorsprong van Nemelaer om door 2 schoten van afstand. Ondanks de vele kansen duurde het lang voordat Nemelaer de stand gelijk trok. Uiteindelijk misten 3 Trinitas spelers een strafschop waardoor Nemelaer verder bekert.

Op bezoek bij de fusieclub Trinitas in Oisterwijk is in het begin van de wedstrijd maar sporadisch het niveau verschil te zien. Geert van de Ven scoort met een schitterende pegel vanaf 18 mtr de bal via de onderkant van de lat, nadat doelman Ramon Doomen een hoekschop had weg gewerkt. 0-1 (14). Lang kan Nemelaer niet van de voorsprong genieten. Max v Dongen knalt een bal vanaf 25 mtr over doelman Kamile de Jong. 1-1 (16). Amper bekomen van de tegentreffer kan Kamile de bal weer uit het net vissen als wederom Van Dongen de bal over hem heen trapt. 2-1(18). Nemelaer moet aan de bak maar heeft moeite om echte kansen te creëren.

De tweede helft speelt zich af op de helft van de thuisploeg. Nemelaer is heer en meester en creëert nu wel fikse kansen. Doelman Ramon lijkt de man van de wedstrijd te worden en een stunt van Trinitas hangt in de lucht. Laat in de wedstrijd komt dan toch de beloning. Roel Boogaers levert een perfecte voorzet af en Luuk Vermeer tikt bij de 2e paal binnen 2-2(83).

Nemelaer probeert ook de winst nog te forceren maar die zat er net niet in. In de strafschoppenserie wordt de eerste pingel van Trinitas over het doel geschoten. Wouter Molenaar scoort, Trinitas komt op 1-1. Strafschop Daan wordt gestopt. De derde strafschop van Trinitas wordt door Kamile gekeerd. Teun Verlouw scoort de 1-2 voor Nemelaer. Wanneer Trinitas hun vierde pingel mist is het Wesley Diepens die voor Nemelaer de stand op 1-3 brengt en Nemelaer plaatst zich hierdoor voor de volgende ronde.
    A.s zondag gaat Nemelaer op bezoek bij SCtZand in Tilburg.