• HVCH wint op valreep met strafschop van Nemelaer 1

20191215 Nemelaer-HVCH 1-2. Al snel in de wedstrijd weten de gasten te scoren wat hun in een zetel brengt. Het kost Nemelaer moeite om grote kansen te creëren terwijl de gasten af en toe profiteerden in de omschakeling en de ruimte die ontstond. Na de verdiende gelijkmaker maakte Nemelaer het meeste aanspraak op een eventuele winst maar via een strafschop in de laatste minuten trokken de gasten toch aan het kortste einde.

Al vroeg in de wedstrijd komen de gasten op voorsprong. Na een vrije trap weet linksachter Eleonora een strakke voorzet af te leveren die door de inkomende Van Lokven wordt binnen getikt. 0-1(3). Wesley Diepens krijgt een paar kansen om van dichtbij binnen te koppen maar weet het net niet te vinden. Aan de andere kant moet doelman Kamile de Jong een paar keer vakkundig optreden bij kansen van HVCH. Een schot van Pieter Vugts wordt door de doelman uit de kruising getikt.

Nemelaer heeft moeite om de gasten onder druk te houden. In de tweede helft lukt dat beter en komt het verdiend op gelijke hoogte. Teun Verlouw speelt zich knap vrij en zijn schot verdwijnt via een verdediger en de doelman over de doellijn. 1-1 (55). Nemelaer oogt sterker in de 2e helft maar de gasten blijven af en toe driegend in de omschakeling. Uiteindelijk lijken beide teams genoegen te moeten nemen met een puntendeling totdat een kleine overtreding tot strafschop wordt gepromoveerd door de goed leidende scheidsrechter De Loos. Roefs knalt deze onberispelijk binnen rechts van de doelman. 1-1 (89). De druiven zijn zuur voor Nemelaer waar een aantal spelers helaas niet het niveau haalden van de vorige wedstrijd.
    A.s. zondag gaat Nemelaer op bezoek bij Leones in Beneden Leeuwen.