• JO15-1 verliest van sterk Boxtel

Afgelopen zaterdag speelden we tegen naaste concurrent Boxtel, hadden bijna allebei evenveel verliespunten.  Maar om nog kans te maken op t kampioenschap moest er toch gewonnen worden. Via inside information was al bekend, dat Boxtel een zeer goed lopende aanval heeft. Dus oppassen.

We begonnen de wedstrijd echt goed,  na 7 minuten al de eerste grote kans voor ons voor Dominique , die na een goede actie tussen hem en Diederik de bal goed inschiet, maar een verdediger van Boxtel haalt de bal van de lijn.  Weer een minuut later is het Mark, die overschiet.  We blijven goed druk zetten, en in de 11e minuut is het Diederik, die over schiet.    Nu vind Boxtel het wel mooi geweest en komen langzamerhand ook beter in de wedstrijd. Toch is het in de 17 minuut weer Dominique, met een schot, maar dit gaat voorlangs.  Dan treed de aloude voetbal wet in werking helaas, als je zelf niet scoort doet de tegenstander dit wel…   Uit een zeldzame aanval van Boxtel, is het toch de razendsnelle spits van Boxtel die de 1-0 tegen de touwen schiet. We laten het er niet bij zitten, en krijgen nog een paar kansjes. In de 32 minuut, weer een aanval voor Boxtel, en daar is de 2-0.

In de rust weten we allemaal wat ons te doen staat, de kansen die we krijgen moeten erin…

We beginnen goed, krijgen 2 corners op rij, waarvan bij 1 de bal precies op t hoofd van Bart komt, maar die kopt naast.   Meteen daarna een goede aanval van Boxtel, maar keeper Tibe redt heel goed.  In de 18e minuut weer een mooie aanval van Boxtel, en daar is dan de 3-0..  De koppies gaan niet naar beneden bij Nemelaer , en we blijven de aanval zoeken.  We krijgen 4 corners in een paar minuten, maar zonder resultaat.  Boxtel is wel effectief en scoort in de 28e minuut 4-0.  Beetje vertekend beeld, omdat we denk ik 70% van de wedstrijd de bal hebben, maar ja dat telt niet in het voetbal.

Toch krijgen we meer kansen, Dominique schiet op goal, keeper redt goed.  Toch komt er weer een corner, en het is Floris die de 4-1 maakt.  In de 30e minuut weer een corner, helaas kopt Martijn de bal te zacht.  In de 33e minuut een bal die terugkomt van de Boxtelse verdediging, Moos krijgt hem voor zijn voeten, en met een mooie lob verschalkt hij de keeper en maakt de 4-2.  Zou het dan nog kunnen?  Weer een minuut later een goed schot van Moos, maar de keeper redt goed. Het laatste wapenfeit is weer een corner, maar Timo kopt helaas net langs.

Helaas geen punten vandaag, terwijl we wel de kansen hebben gehad om vaker te scoren. Over 3 weken wacht de wedstrijd tegen het sterke OVC