• Weer bijna de dubbele cijfers voor de JO13-1

Afgelopen zaterdag stond de thuiswedstrijd tegen laagvlieger St. Michielsgestel op t programma. Uit maar net met 3-4 gewonnen, dus we waren gewaarschuwd. Dus meteen vanaf t begin wisten we wat te doen.

In de 2e minuut is het al raak  1-0 , keeper laat de bal los na een schot op doel en dus eigen doelpunt. Lekker begin zo..  We gaan verder een aantal minuten later is het Moos, die zich vrij draait, maar net naast schiet. Weer een paar minuten later, na een mooie rush van Inge op links, een schot van Moos dat net naast gaat. Dan is het even daarna Dominique die op rechts goed doorzet, de bal naar Diet speelt, en die schuift met links de bal in het hoekje. 2-0. In de 15e minuut wordt het al 3-0 na een mooi schot van Dirk. Na dit moment gaat St. Michielsgestel wisselen, en gaat het team omzetten. Hierdoor gaan ze beter spelen, en wordt het voor ons even wat minder om kansen te creëren. St. Michielsgestel zelf krijgt geen enkele kans omdat onze verdediging staat als een blok. In de 26e minuut is het dan Inge die zelf met links de 4-0 maakt met een geplaatst schot. Net voor t rustsignaal, haalt Dominique hard uit, maar t schot wordt helaas tegen gehouden door de paal. Dit was t laatste wapenfeit voor de rust.

Na de rust gaan we gewoon verder met waar we gebleven waren, mooi voetbal, en proberen het doelsaldo verder uit te breiden.  En dat lukt, in de 5e minuut is het Moos die de 5-0 maakt, na een assist van Inge. In de 9e minuut een heel mooi een-tweetje tussen Moos en Dirk, maar helaas de keeper voorkomt grotere schade. We blijven vol in de aanval, en drukken de tegenstander compleet terug op eigen helft. Er ontstaat een scrimmage voor het doel, en daar is Stijn die  net zijn voet tegen de bal kan zetten en maakt de 6-0. Gaan we weer voor de dubbele cijfers ? In de 20e minuut wordt Inge gevloerd in de 16. Penalty; Moos neemt hem, schiet de bal knap in de hoek, maar de keeper kan de bal toch net uit de hoek tikken.  In de 23e minuut is het voorstopper Luuk die de bal krijgt, en met een mooie rush doorloopt tot aan de 16mtr lijn waar hij net voordat hij wil schieten gevloerd wordt, vrij trap op een mooie plaats. Moos neemt hem, de bal gaat naar de bovenhoek, maar de keeper kan er net bij. Toch valt enkele minuten later de 7e goal. Nu is het Lars die scoort na een hele mooie een-twee met Dominique. 2 Minuten later weer een voorzet van rechtsbuiten Dominique, en weer is het Lars 8-0. Nog een paar minuten te gaan en de dubbele cijfers komen in zicht. In de 29e minuut een mooie aanval, Moos krijgt de bal, staat ongeveer op de achterlijn, maar scoort toch nog. We hebben nog een minuut, maar hierin wordt helaas niet meer gescoord.

Weer een hele mooie dik verdiende overwinning, die zeker tot stand gekomen is, door de inzet van het hele team. Komende zaterdag uit tegen middenmoter Emplina. Als we daar ook weer zo spelen, gaan we weer 3 punten meenemen naar Haaren.