• JO15-1 steelt punt bij koploper boxtel!!

Afgelopen zaterdag stond de uitwedstrijd tegenkoploper Boxtel JO15-1 op t programma.  De zon scheen, we hebben de laatste weken goed gespeeld, dus ideale omstandigheden voor n lekker potje voetbal.

We begonnen meteen goed aan de wedstrijd, en in de 4e minuut was t al raak.  0-1 voor ons.  Mark gaat aan de rechterkant ervandoor, krijgt zware tegenstand, maar gooit z’n fysieke kracht en snelheid in de strijd en loopt door op de keeper. Bam 0-1.  Vanaf dit moment is Boxtel wakker geschud en komt steeds beter in het spel.  In de 10e minuut een corner voor Boxtel, gelukkig schiet een speler van Boxtel vanuit de corner de bal hoog over.. vanaf dit moment volgens er aan beide zijdes weinig kansen, het is op dit moment echt n duel met de slag op t middenveld.  Toch krijgt Boxtel in de 20e minuut weer een corner, hij wordt goed genomen, de bal valt precies bij de 2e paal op t hoofd van een speler van Boxtel, en die kan geheel vrij inkoppen 1-1.  Na een paar minuten volgen nog 2 corners van Boxtel, die wederom zeer goed genomen worden. Gelukkig staat Tibe z’n mannetje, en t blijft 1-1 tot aan de rust.

Na de rust gaat Boxtel meteen weer in de aanval, en worden we meteen in de verdediging gedrukt.. Er volgt meteen een kans, gelukkig geen goal. In de 8e minuut, wordt de bal door ons slecht uitverdedigd, Boxtel krijgt de kans om vrij op goal te schieten, maar de spits schiet de bal in de 2e ring van t stadion van Boxtel.  Gelukkig pakken de boys en Inge het goed op,  gaan weer voetballen en we krijgen tijdelijk weer wat grip op de wedstrijd.  In de 10e minuut is het Died die goed doorgaat op rechts, zich vrijspeelt, maar de bal net te scherp voorgeeft, waardoor Moos en net niet bij kan. Nu gaat t spel op en neer, dan is het een paar minuten later weer Boxtel met een goede schotkans, maar Tibe redt, en tikt de bal over de lat.  Een paar minuten later weer n uitbraak, en Tibe redt weer. Een paar minuten voor tijd is het Inge die op links de turbo aanzet, en 2 tot 3 Boxtelse spelers het nakijken geeft, helaas lukt het net niet meer om Moos te bereiken.. Na dit moment volgen er aan beide zijdes weinig spannende momenten meer. Door heel erg hard te werken met zijn  allen, hebben we uiteindelijk een puntje gestolen bij Boxtel. Gezien het spelbeeld, was Boxtel wel beter.

De vechtlust die we vandaag hebben laten zien met z’n allen, biedt hoop voor t vervolg van de competitie. Over 2 weken tegen de nieuwe koploper Vlijmense Boys. Zelf staan we nu op een mooie 4 plaats.