• Monsterscore Nemelaer Vrouwen 1

De vrouwen van Nemelaer hebben in een eenzijdige wedstrijd korte metten gemaakt met tegenstander Beerse Boys. Vanaf het eerste fluitsignaal was er een ontketend Nemelaer wat de klok sloeg. De meiden zochten met prima voetbal de aanval en in de 5e minuut al werd Tessa Jussen onreglementair tegen de grond gewerkt in het zestienmetergebied door de keepster van Beerse Boys, penalty! Maaike van Haaren velde droog het vonnis door in de linkerbenedenhoek de 1-0 aan te tekenen. Twee minuten later vuurde Kim van Deurse een pegel van afstand die de lat raakte. In de 9e minuut was het diezelfde Kim van Deurse die rakelings naast schoot. De meiden bleven goed combineren wat in de 13e minuut tot de 2-0 leidde. Een mooie 1-2 tussen Kim van Deurse en Eva Nahumury werd door laatstgenoemde knap afgewerkt.

In de 21e minuut een solo actie van opnieuw Kim van Deurse, maar de bal ging net over! 1 minuut later wist Liina Pijnenburg bijna haar doelpunt te maken maar ze was onfortuinlijk. In de 22e minuut wederom een prima combinatie, maar nu tussen Lieke Verhagen en Kim van Deurse die vandaag haar stempel behoorlijk op de wedstrijd legde. Lieke schoot de bal keurig over de keepster heen en via de binnenkant paal caramboleerde de bal binnen, 3-0. Nemelaer verzuimde de eerste helft om de score nog uit te bouwen, maar dit had daadwerkelijk kunnen en misschien wel moeten gebeuren. Met 3-0 werd de rust bereikt!

Na de rust probeerde Beerse Boys de aansluitingstreffer snel te maken, maar hiervoor waren de meiden in de rust  gewaarschuwd. De enige grote kans voor Beerse Boys was een schot van afstand die via beide binnenkanten palen het veld weer in stuiterde. Daarna was het weer de beurt aan de thuisploeg. In de 54e minuut kreeg wederom Kim van Deurse het op haar heupen. Ze omspeelde twee verdedigers van Beerse Boys en ook de keepster en stelde Jesse Vermeer in staat om eenvoudig de 4-0 binnen te tikken. Beerse Boys werd op dat moment van het veld gespeeld. Een combinatie tussen Tessa Jussen en Eva Nahumury werd door laatstgenoemde middels een fraai afstandsschot afgerond, 5-0. Twee minuten later wist Eva haar 3e doelpunt van vandaag te maken middels wederom een pegel van afstand, 6-0. Beerse Boys wist in de 68e minuut de eretreffer te maken door een soort van grote lob over keepster Manon van der Pas heen, 6-1. Het slotwoord was echter voor Nemelaer. In de 82e minuut liep de keepster van Beerse Boys op een bal richting hoekvlag. Liina Pijnenburg en Jesse Vermeer zetten snel druk waardoor de keepster van Beerse Boys de bal weg trapte in de voeten van Eva Nahumury. Die wist wel raad met dit cadeautje en schoot van afstand in het lege doel haar 4e doelpunt van vandaag binnen, 7-1. Uiteindelijk een dik verdiende zege met uitstekend voetbal en zeker niet geflatteerd.Complimenten aan alle meiden die een geweldige prestatie hebben neergelegd op de mat.

Volgende week zondag 26 november zijn de meiden vrij. Zondag 3 december volgt een thuiswedstrijd tegen FC. Eindhoven av om 11.30 uur.