• Onnodige en geflatteerde nederlaag Nemelaer Vrouwen 1

De vrouwen van Nemelaer hebben de lijn van de overwinning in Rosmalen jammer genoeg niet kunnen door trekken. In een matige wedstrijd werd onnodig verloren van HVCH uit Heesch. Nemelaer liet de thuisploeg de eerste helft het spel maken. HVCH kwam wel tot wat speldenprikjes maar echt gevaarlijk werden ze niet voor het doel van Nemelaer. Aan Haarense zijde waren er teveel dragende speelsters die hun niveau vandaag niet haalden wat zijn weerslag had op het gehele team. Door hard te werken bleef het lang 0-0.

In de 38e kreeg Kim van Deurse een grote mogelijkheid om de score eventueel te openen, maar helaas! Een minuut later kreeg diezelfde Kim van Deurse opnieuw de kans om de trekker over te halen maar haar schot ging hard naast het doel. In de 41e minuut kwam HVCH als nog op een 1-0 voorsprong door slecht verdedigen aan Haarense kant. De intentie voor de tweede helft was duidelijk maar die viel wreed in duigen. In de 49e minuut kreeg HVCH een hoekschop te nemen.

Door onderlinge miscommunicatie tussen Marissa Heijmans en keepster Manon van der Pas ging de bal ongelukkig via de voet van Manon het doel in, 2-0. In de 56e minuut wederom slecht opbouwen en verkeerde passing bij de meiden. Maaike van Haaren werd vervolgens door de snelle spits van HVCH voorbij gesneld en die kon vervolgens twee keren aanleggen om de 3-0 aan te tekenen. Drie kansen voor HVCH en drie doelpunten, zeer effectief!

Na die 3-0 werd HVCH met de rug tegen de muur geduwd door de meiden. Het spel speelde zich alleen nog maar af op de helft van de thuisploeg. Ook Nemelaer kreeg nog kansen via Jesse Vermeer, Maaike van Haaren en Tessa Jussen, maar de bal wilde er maar niet in. Het was echt zo’n wedstrijd dat als er bijvoorbeeld tot middernacht gevoetbald was Nemelaer nooit had gescoord. Achteraf gezien erg jammer want er had vandaag zeker meer in gezeten.

Volgende week de thuiswedstrijd tegen SSS’18 uit Overloon om 11.30 uur.