• Na hard werk, een punt voor de JO15-1

Vandaag speelden  we uit tegen Nevelo. Een team wat kampioenskandidaat is in onze poule. Het team speelt al jaren samen en heeft een paar super goede voetballers.

Wat doe je dan.. vorige week liepen we in t mes van de geoliede machine van Boxtel, ook kandidaat voor t kampioenschap en kregen we er 6 om de oren. Vandaag gingen we verdedigend van start. 5 verdedigers, 4 met een directe taak en de 5e man had een vrije rol om de defensie te ondersteunen .

We begonnen goed aan de wedstrijd, in de 1e minuut is t Inge die goed doorgaat, en al meteen een vrije trap krijgt net buiten de zestien. Helaas leverde vrije trap niets op.  Na 5 minuten begint Nevelo steeds beter te worden. Worden gevaarlijk door de zeer goed spelende nummer 11. Hij versiert een corner, bal komt voor, kopbal, maar Tibe pakt goed. In de 10e minuut counter van Nevelo  Diet trekt aan de noodrem en voorkomt zo een goal. Uit de vrije trap volgt verder geen gevaar. 2 minuten later moet Mark ingrijpen, de overigens goedfluitende scheids geeft Mark geel, en dus 10 minuten naar de kant. Powerplay voor Nevelo. Er gebeurt gelukkig in de 10 minuten zonder Mark niets spannends. In de 21e minuut is jet Nevelo dat de 1-0 kan maken, Maar Tibe redt weer, via zijn handen gaat de bal via de lat naast de goal. Daarna weer n actie van de nummer 11 van Nevelo, weer Tibe die een goal voorkomt . In de 25e minuut is er een uitbraak van ons, Inge en Moos spelen t samen goed uit. Maar t lukt niet om de bal het laatste zetje te geven.  We gaan rusten

We hebben afgesproken om te blijven spelen met n extra mannetje achterin. In de 5e.minuut is er een uitbraak op links van Nevelo, speler wordt geraakt door Remco. De scheids wilde fluiten voor een penalty, maar laat doorvoetballen omdat hij zag dat Nevelo doorging en ging scoren Gelukkig voor ons gebeurde dat niet. Weer n kans voor Nevelo weg

Nevelo blijft gaan , wij kunnen alleen tegenhouden op dit moment. Weer n corner voor Nevelo. Maar Tibe kan de bal pakken. We komen zelf niet veel op de helft van de tegenstander, maar o wat een teamspirit , wat wordt er hard gewerkt door ons. In de 20e minuut speelt Diederik de bal terug op Tibe, het veld is slecht en de bal hobbelt, Tibe wil de bal wegtrappen, maar raakt hem verkeerd, en de bal komt in de voeten van de spits van Nevelo. Die schiet op goal, maar Tibe redt weer. Pfff

Dan in de 30e minuut een uitbraak van ons via Mark. Mark wordt gevloerd in de 16.. penalty..nee , de scheids vond t niets.  Daarna nog een uitbraak van Nevelo maar gelukkig geen goal.

Eindstand 0-0. Geen mooie wedstrijd van onze kant , maar wat hebben we geknokt en gevochten. Volgende week uit naar weer n goede tegenstander Vlijmense Boys.  Misschien weer n puntje stelen?