• Nederlaag JO15-1 na zware blessure

Afgelopen zaterdag stond er eindelijk een tegenstander op t programma waar weer een keer punten  van zouden kunnen pakken. T Zand had ook nog niet veel gewonnen.

We begonnen de wedstrijd slecht, stonden meteen onder druk, en meteen in de 1e minuut een grote kans voor T Zand, gelukkig net naast. Weer n paar minuten verder, volgt er weer n schot, ook deze gaat naast. Dan is er plotseling in de 5e minuut als een duveltje uit een doosje Mark, die de bal verovert en alleen op de keeper af gaat, vanaf de 16mtr schiet hij de bal snoeihard in de hoek. 1-0 voor ons. Meteen na de goal gaat Mark geblesseerd op de grond zitten. Hij kan zijn linkerknie niet meer bewegen, en heeft veel pijn. Besloten wordt om 112 te bellen, en een Ambulance te laten komen.  Na ca. een half uur wordt Mark met de ambulance meegenomen. De scan in het ziekenhuis wijst later uit, dat Mark een stukje bot van z’n knieschijf heeft afgebroken. Helaas voor het team, zien we Mark dit seizoen niet meer teug als voetballer .  Voor de wedstrijd viel ook Lars al uit meet een blessure, waardoor we dus binnen 5 minuten geen wissels meer hadden. Dan zo maar gehavend verder.

De wedstrijd werd hervat en we zijn de weg even kwijt. T Zand is veel feller en creëert meteen weer kansen. Tibe redt goed, toch ist het in de 12e minuut dan 1-1.  Vanaf dit moment gaan we beter spelen, komen meer in t spel, en kunnen gaan combineren. In de 25e minuut een actie tussen Moos en Dominique, wat helaas geen doelpunt oplevert. We blijven druk zetten. In de 30e minuut een vrije trap halverwege de helft van ’t Zand, Daan neemt hem, schiet over iedereen heen, en Moos staat precies op t goede plekje en lobt de bal over de keeper 2-1.  Daarna gebeurd er niet veel meer, en gaan we rusten.

Meteen na rust een ongelukkig moment, Luuk raakt de bal verkeerd en de bal gaat via z’n scheenbeen in onze goal. 2-2. Toch blijven we allen positief, en dat resulteert in een vrije trap. Moos neemt hem, bal komt bij Serve die net naast schiet. Het spel golft nu op en neer. Nu krijgt ’t Zand een vrije trap op 25mtr van Tibe. De speler neemt hem, en scoort met een bal in de kruising, het is nu 2-3.  Nu heeft ’t Zand de smaak te pakken, en blijft aanvallen, er volgen diverse schoten op doel. Helaas volgens er toch nog een aantal doelpunten, de 2-4, en 2-5 volgens elkaar snel op.  Dan in de allerlaatste minuut zelfs nog de 2-6.

De Boys en Inge hebben als ploeg hard gewerkt vandaag, misschien was het wel de schrik in de benen na de zware blessure van Mark.  Komende zaterdag weer een nieuwe kans.