• Pijnlijke nederlaag Nemelaer vrouwen 1

De vrouwen van Nemelaer hebben een zeer pijnlijke thuisnederlaag geleden tegen Leveroy. In de uitwedstrijd werd nog gewonnen met 2-5, maar waren vandaag met 0-5 kansloos tegen de slim op de counter spelende gasten. De meiden voetbalden voornamelijk tegen zichzelf! In de 2e minuut was er al het eerste teken. Een vrije trap van Leveroy eindigde op de lat. In de 7e minuut kwamen de gasten op 0-1 door een onnodige foute pass aan Haarense zijde. Nemelaer zette aan en in de 15e minuut was de thuisploeg dicht bij de gelijkmaker. Na een pass van Bregje Vermeer raakte Tessa Jussen de paal. Achteraf gezien de enige mogelijkheid voor Nemelaer en dus veel te weinig!

In de 22e minuut raakte keepster Manon van der Pas de bal verkeerd. Deze kwam in de voeten van een speelster van Leveroy en die liet met een hard en hoog schot Manon van der Pas kansloos, 0-2. Tot aan de rust was het een gezapige partij die vooral ontsierd werd door irritatie en frustratie aan Haarense kant.

Na de rust een zelfde beeld. Nemelaer probeerde het wel maar geloof en overtuiging ontbrak in deze wedstrijd. In de 66e minuut werd te gemakkelijk verdedigd en met een geplaatst schot tekende Leveroy simpel de 0-3 aan. Daarna ging zo wat alles mis en strooiden de Limburgse gasten nog meer zout in de wonden. In de 77e minuut werd de bal wederom verspeeld op het middenveld. Verdedigster Suzan Marsman kon niet meer corrigeren waardoor de spits van Leveroy vrij op keepster Manon van der Pas kon gaan, 0-4. In de 85e minuut viel de 0-5 door dezelfde speelster van Leveroy.

Collectief zijn de meiden vandaag door het ijs gezakt en zitten daardoor nu in zwaar weer! Volgende week de uitwedstrijd tegen Beerse Boys om 12.00 uur.