• Nemelaer vrouwen 1 onderuit tegen SSS

De vrouwen van Nemelaer hebbe de thuiswedstrijd tegen SSS uit Overloon met 0-3 verloren. Nemelaer was aardig verzwakt doordat maar liefst 5 speelsters afwezig waren. De selectie was aangevuld met speelsters van dames 2 en 3.

De meiden starten de wedstrijd voortvarend maar waren de gehele wedstrijd aanvallend onmachtig om SSS pijnĀ  te doen. Door keihard te werken werd het de tegenstander echter niet gemakkelijk gemaakt. In de 34e minuut werd keepster Manon van der Pas verrast door een afstandsschot, 0-1. Lang bleef deze score staan waardoor het geloof in een gelijkspel bleef bestaan.

Uit een hoekschop van Nemelaer was er geen geluk en direct daarna liep SSS in de 82e en 84e minuut uit naar een achteraf wat geflatteerde 0-3.

De meiden hebben nog 4 wedstrijden voor de boeg.

Zondag 13 mei om 11.30 uur de thuiswedstrijd tegen OVCS uit Sittard.