• Slechte ouverture Nemelaer Vrouwen 1

De vrouwen van Nemelaer zijn het seizoen 2018/2019 slecht gestart. In de thuiswedstrijd tegen OJC Rosmalen werd geflatteerd maar verdiend verloren met 1-5. Het eerste half uur waren beide teams aan elkaar gewaagd. OJC had een veldoverwicht en Nemelaer had veel moeite om dit te ontregelen. OJC kreeg een paar aardige mogelijkheden maar tot echt gevaarlijke kansen leidde dit niet. Alleen in de 15e minuut waren ze dichtbij door de paal te raken. In de 36e minuut zette Eva Nahumury Tessa Jussen vrij voor de keepster uit Rosmalen. Normaliter weet Tessa met dit soort kansen wel raad, maar vandaag ontbeerde ze het geluk en stond haar vizier niet op scherp. 1 minuut later was het des te zuurder dat door een defensief misverstand aan Nemelaerzijde de bezoekers de 0-1 wisten te scoren. Weer 4 minuten later werd OJC een twijfelachtige vrije trap net buiten het zestienmetergebied toegekend. Die werd feilloos binnen geschoten, 0-2 en daarmee werd de ruststand bereikt.

Na de rust een beter voetballend Nemelaer dat direct in de 46e minuut een hele grote open kans kreeg voor goal om de aansluitingstreffer te maken. Tessa Jussen wist deze helaas niet te verzilveren. Positiewisselingen werden doorgevoerd om eventueel toch nog resultaat te halen. Echter door drie persoonlijke fouten liep OJC uit naar 0-5 in de 66e, 72e en 77e minuut. In de 83e minuut wist Maaike van Haaren de bekende eretreffer nog te maken, 1-5. Een tegenvaller en teleurstellende uitslag voor de meiden ondanks de allerbeste intenties vooraf aan deze wedstrijd, maar het is niet anders!

Snel vergeten en naar de volgende wedstrijd toewerken, uit tegen Leveroy d.d. 30 september 2018.