• 3 Punten voor de JO15-1

Vandaag stond voor ons een redelijk onbekende tegenstander op t programma , namelijk Sarto.  Hadden al 6 punten na 2 wedstrijden, dus we wisten dat we vol aan de bak moesten.

We begonnen meteen goed, na de aftrap krijgen we al een corner. Een paar minuten later is het Dominique die goed doorgaat op rechts, maar zijn schot wordt door de keeper gepakt. Meteen daarna is het Sarto met een goede kans, gelukkig wordt er naast geschoten. In de 8e minuut is het weer Sarto, nu redt Lars ( die de geblesseerde keeper Tibe goed vervangt) . Het spel golft nu op en neer.  Martijn zet goed door, geeft voor vanaf rechts , en Timo kopt helaas over ( hij werd verblind door de zon vertelde hij later….)   In de 22e minuut  is het een corner voor ons, Moos neemt de bal met gevoel, en Martijn scoort de  1-0.   Weer een paar minuten later een vrije trap, Luuk passt de bal over grote afstand over iedereen heen, en de bal komt bij Dominique in de voeten, maar schiet net over.  Een paar minuten voor rust, mooie voorzet van Dominique, echter kopt Timo net naast. We gaan rusten..  Nemelaer is veel beter, echter de kansen worden niet benut.

Meteen na de rust is het Martijn die een schot op doel lost, maar de keeper van Sarto tikt over.  Vanaf dit moment draait de wedstrijd de verkeerde kant op, we laten ons verassen door Sarto , dat veel beter gaat voetballen. Er volgens een aantal kansen , maar gelukkig gaat ook Sarto er  slecht mee om.  Toch is het in de 20e minuut Sarto wat de 1-1 maakt.  Gelukkig staat de scorende speler buitenspel. Er zal wat moeten veranderen, het is maar “billenknijpen” zo.  Gelukkig volgt er in de 24e minuut een mooie aanval van ons over aan aantal schijven, en Dirk scoort 2-0.    Een paar minuten later is het helaas toch Sarto wat de 1-2 tegen de touwen schiet, via een “frommel goal” maar ja die tellen ook . Vanaf dit moment is het meer spannend dan mooi voetbal wat er op het kunstgras vertoond wordt door beide teams.  Laatste wapenfeit is een schot van Sarto wat door Lars goed gepakt wordt. Doordat de tegenstander waar we vorige week met 6-0 van gewonnen hadden zich terug heeft getrokken, hebben we 3 punten minder gekregen . Door deze overwinning op Sarto, staan we op een mooie 5 plaats.  Als we de lijn van de 1e helft door blijven trekken in de rest van de nog komende wedstrijden, moet er een mooi resultaat op de ranglijst mogelijk zijn dit jaar.  Komend weekend zijn we vrij, we kunnen ons nu volledig gaan richten op de bekerwedstrijd in de 2e ronde op 20 oktober thuis om 13u tegen EMK uit Nuenen.