• Dikke overwinning voor de JO15-1

Afgelopen zaterdag was het zover, de laatste competitie wedstrijd uit tegen het laag geklasseerde Zwaluw VFC. Na een slechte eerste helft, daarna de 2e toch goed afgesloten. We begonnen veel te tam aan de wedstrijd, en creëerde veel te weinig. De kansen die we kregen, was het allemaal net niet, te zachte schoten, te veel alleen doen. Toch is het dan eindelijk in de 18e minuut raak, Diederik maakt de 0-1. Na een 10-tal minuten een mooie combi tussen Diederik en Dominique, die de bal weer op Diederik moest spelen, maar zelf voor langs schiet. 5 Minuten voor tijd is het Moos die de 0-2 maakt, door de bal snel te onderscheppen, nadat de keeper een fout maakt.

De 2e helft starten we meteen veel beter. Spelers vinden elkaar nu wel. De eerste kans is voor Moos, maar die schiet te zacht in. In de 3e minuut is het Lars die die 0-3 maakt, op aangeven van Daan. Weer 5 minuten later een mooie aanval tussen Lars en Moos, die Diederik vrij zet en daar is de 0-4. De ene na de andere mooie aanval volgt, en in de 18e minuut is het Diederik die weer scoort op aangeven van Moos. In de 21 minuut scoort Moos op aangeven van Lars de 0-6. Weer een minuut later is het Diederik die beheerst scoort en daar is de 0-7. Daarna volgen er nog een paar mooi kansen, maar helaas geen goals meer. Goed resultaat, met z’n allen hard voor gewerkt. Mooi detail vandaag is, dat we geen enkele kans weggegeven hebben. Helaas is het seizoen voorbij, komend weekend nog even pieken op het internationale toernooi bij Nemelaer en dan zit het er echt op.

Bedankt iedereen voor het supporten van ons team , en uiteraard het lezen van ons wedstrijdverslag.