• Valse start competitie voor Nemelaer 1 bij Woezik

20190922 Woezik-Nemelaer 3-1. Op basis van kansen had Nemelaer de eerste helft beter kunnen afsluiten. In de 2e helft was de gastheer Woezik in Wijchen beter en trok de winst naar zich toe. Woezik zorgt voor het eerste gevaar, doelman Kamile de Jong is paraat en redt bekwaam. De thuisploeg komt met enig fortuin op voorsprong. Een hoekschop wordt door een Nemelaer verdediger doorgekopt en Teun Scholten kan eenvoudig binnen tikken. 1-0 (16). Nemelaer kent een sterke fase tot de rust. Giel vd Ven komt na een mooie combinatie vrij voor de doelman en scoort beheerst. 1-1 (39).

Giel krijgt nog een dot van een kans maar deze wordt ternauwernood op de doellijn verijdelt. Uit een hoekschop knalt Ruben Buvens binnen maar nu toont de doelman van de thuisclub zijn klasse. Kort voor de pauze kopt Luuk Vermeer een bal binnen die wederom op de doellijn wordt weggewerkt. Tussen de grote kansen voor Nemelaer is Woezik ook een paar keer dreigend geweest maar Kamile was op zijn hoede. Nemelaer kan de sterke fase in de 2e helft niet doortrekken. Woezik komt wederom uit een dood moment aan de leiding. Een vrije trap vanaf 20 meter wordt door Bjorn Arts knap binnen geschoten. 2-1 (70).

Nemelaer moet aan de bak maar moet met 10 verder als invaller Teun Verlouw al na 10 min met een 2e gele kaart kan vertrekken. De aanvalsdrang van verdediger vd Velden wordt beloond. Met een paar keer flink geluk in de kluts weet hij zijn lange rush te belonen met een doelpunt. 3-1 (79). Een goede voorzet van Giel en een knap schot van Gijs van Baast had een doelpunt kunnen opleveren maar Nemelaer is in de 2e helft niet echt bij machte om het de thuisploeg echt moeilijk te maken en kent een valse start van de competitie. A.s. zondag komt Alverna op bezoek dat thuis met 3-2 van nieuwkomer Unitas’30 won.