• Laatste wedstrijd voor de JO13-1

Afgelopen zaterdag speelden we onze laatste wedstrijd van dit seizoen uit bij BVV in den Bosch.  Thuis tegen hen de beste wedstrijd van het seizoen gespeeld, en dik met 4-1 gewonnen. Helaas was het een wedstrijd om “des keizers baard” . BVV stond 2e en wij 3e met 4 punten verschil.

Omdat het de laatste wedstrijd van t seizoen was, werd er afgesproken om ,om de 15 minuten te wisselen, zodat iedereen deze wedstrijd evenveel kon spelen. We begonnen meteen goed aan de wedstrijd.  We waren meteen veel sterker..  In de 10e minuut krijgen we een corner. En die zijn altijd gevaarlijk. Wederom laatste man Timo mee naar voren, Moos neemt hem, en “op de stropdas” bij Timo, die raak kopt.  0-1.  Een paar minuten later breekt Inge door, gaat alleen op de keeper af maar helaas. Weer 5 minuten later is het nu Dominique die vanaf rechts voorzet op Moos, maar die kopt langs.  In de 25e minuut een mooie vrije trap van Dirk, de bal komt terug van de keeper en Died scoort de 0-2.  Helaas, staat volgens de grensrechter buitenspel ( twijfelachtig maar ja..).  in een van de laatste minuten van de 1e helft is het Dominique die goed doorgaat op rechts, alleen op de keeper afgaat, maar helaas naast schiet.

Meteen na de 2e helft is het BVV dat een goed kans krijgt, maar gelukkig zonder goal.  In de 6e minuut een hele mooie aanval van ons over een aantal schijven.  Inge speelt Died aan, loopt zelf  door, krijgt de bal weer terug en kan door naar de goal, helaas zonder goede afwerking.

In t midden van de 2e helft zowaar een offensief van BVV in ons 16mtr. gebied, gelukkig weten onze verdedigers zich goed staande te houden. Dan 5 minuten voor tijd is het gelegenheidrechtsbuiten Floris, die op snelheid zijn tegenstander er uit loopt, een mooie voorzet aflevert op Moos, maar helaas, weer net niet.

Al met al een dik verdiende 0-1 overwinning. Helaas misten we vandaag de scherpte om meer goals te maken, een grotere uitslag was zeker mogelijk geweest. En wisselend seizoen met een 3e plek afgesloten. Toch terugkijkend op dit seizoen hebben we toch een mooi jaar gehad, met een super leuk team.  Klasse gedaan allemaal.