• JO15-2 – Kampioenuuuhhhhhh

Afgelopen zaterdag speelden we onze laatste wedstrijd uit tegen SV BLC uit Den Bosch. Het was ijzig koud en dus maar snel uit de startblokken. Het enige doel wat we hadden is niet verliezen met 0-39. We begonnen snel, zoals altijd, met druk zetten op de tegenstander om die daarmee te overlopen.

En zo gebeurde het nu ook, binnen 10 minuten stonden we al met 0-2 voor en konden we de meegereisde supporters een beetje warmte geven in deze kou. Van alle kanten speelden we de tegenstander dol en dat resulteerde in een ruststand van 0-8. Even opwarmen in de kleedkamers, c.q. kantine.

Na rust  vielen de doelpunten niet zo snel en kregen we zelfs wat kansjes tegen, maar daar raakten we niet van onder de indruk. Toen het 9e, 10e, en 11e doelpunt in ons voordeel viel,  gaf de sportieve tegenstander er helemaal de brui aan. Hierdoor werden we wat slordiger en misten soms open kansen,  maar we liepen toch weer uit op een dikke zege 0-16. Na het laatste fluitsignaal kon er worden gefeest, we zijn ongeslagen KAMPIOEN geworden, met indrukwekkende cijfers.

127 doelpunten in 11 wedstrijden is toch een mooi gemiddelde. Met een fraai kampioensshirt en een meer als welkome muts konden we gaan feesten. Na het douchen terug naar Haaren, niet naar de club, maar met zijn allen naar Bij Lucas voor een lekkere friet en snack. We hebben er hard voor gewerkt met zijn allen het hele seizoen, en we gaan nu lekker genieten van de winterstop.

Tevens willen we hierbij iedereen bedanken die een steentje heeft bijgedragen dit seizoen. Maar zeker ook onze leiders en trainers.

Bedankt Groet JO15-2

JO15-2 – Kampioenuuuhhhhhh 1

JO15-2 – Kampioenuuuhhhhhh 2